ЗА РАВДА

ЗА РАВДА

Малкото село Равда е разположено между Бургас и Несебър. Разположено е на 28 километра северно от Бургас, само на 1 километър от главното шосе. Живописния град-музей Несебър включен в световното и културно наследство на ЮНЕСКО се намира само на 3км . Тази близост и добрата инфраструктура предразполагат за кратък поход с колела (под наем) или една приятна разходка по плажната ивица..

Недалеч се намира и курортният комплекс Слънчев Бряг (6 км), един от най-луксозните български курорти известен с богатото си разнообразие на нощни развлечения. Около три километра северно от комплекс Слънчев Бряг, е разположен малкият китен град Св. Влас, добре познат с модерното си яхтено пристанище.

Равда е морски курорт с частни хотели и апартаменти, разполага с два обширни, красиви и чисти плажни залива, стигащи до съседния Несебър.
Селището предлага различни спортни развлечения и плажове с финен пясък, спасители, плажни чадъри и шезлонги. Екологично чистия плаж и чистото селище с прекрасен въздух са важни условия за спокоен семеен отдих.

Равда и регионът предлагат на своите гости многобройни летни развлечения. За любителите на водните спортове Равда разполага с благоприятни условия за гмуркане, кайт сърфинг, каране на джет-ски плажен волейбол и други. За най-малките гости на Равда е парка с атракции, люлки, въртележки и много игри. За онези които търсят силно усещания могат да посетят най големия аквапарк в България , който предла наистина страхотни забавления - Аквапарк „Парадайс“. Аквапаркът се намира на 1 км от центъра на Равда, от където ежедневно на всеки 15 минути пътуват специални мини-бусове, осигуряващи безплатен трансфер на посетителите.

Залив с прекрасен изглед, кристално море с чудесен въздух, близо до градския живот и все още тихо място, разположено близо до Слънчев бряг – това е морски курорт Равда. Транспортът от и към Равда е изключително удобен – има автобуси на всеки 30 минути до Бургас и на 20 до Несебър. Разходка с панорамен двуетажен автобус е истинска атракция.Така имате възможността да обикаляте забележителности и атракциони навсякъде в областта, а преживяването ще остане незабравимо.

Хората в Равда са отзивчиви и гостоприемни, със силно чувство за общност, което е помагало на развитието на селището през годините, а ипомага на гостите за една добра почивка. Равда предлага множество семейни хотелчета, къщи за гости и квартири за настаняване, множество ресторанти,пицарии, бюфети за бързо хранене, клубове и кафенета, които ще ви предложат вкусна храна, прясна риба и охладителни напитки, след дългия ден на плажа..

Равда може да предложи една наистина качествена почивка с много забавления, чист въздух и весело слънце, което ще ви зареди с енергията за още и още забавления. Не пропускайтеда се насладите на Равда – няма да се разочаровате!

Настаняване

Lorem ipsum dolor sit amet

Lorem ipsum

Lorem ipsum

Lorem ipsum